Friday, 25 October 2013

Its complicated

Assalamualaikum peeps,

Its complicated. Very complicated.
After dunia secondary ku tamat . Berbekalkan result spm yg cukup cukup mkan tu, piqa finally further study at pahang matriculation college . dekat je dgn GAMBANG WATERPARK . Btw, piqa agak ad problem nk catch up dgn persekitaran kat sini. Dengan cara study yg agak speed, siapa yg angan angan nk enjoy enjoy . HARAP LUPAKAN . Oleh kerana niat hati nk further study di universiti x kesampaian, piqa ambik keputusan untuk isi uitm intake julai. Hohhoho. and after 4 months being here. 21/10 permohonan telah diterima. Yeay3. Tp i still nk pegi or tak. Uitm i dpt SISTEM MKLUMAT PERAKAUNAN. Since my result kat matrik hancur mse exam UPS haritu, i think nk kluar terus, but mcm mne ye ? I mesti tinggalkan sains coz i very3 x minat . But mtrik setahun je, lpas ni dh smbg dgree. Boleh ke dpt since i x rjin nk dptkan pointer tahap dewa. Its become complicated now. What should do ?


Done read ? Hit follow and like ? gracias

2 comments:

  1. semoga allah bagi clear to make choice.. :) cheer up

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgh and komen bermkna . Btw, aminn

      Delete